Gotowali z najlepszymi (foto)
Dodał: Milena Data: 2016-10-26 11:48:17 (czytane: 8794)
Dyrektor Szkoły Andrzej Bilewski powitał przybyłych gości i podziękował za czas poświęcony młodzieży. Nauka w Technikum koncentruje się przede wszystkim na zdobywaniu wiedzy teoretycznej, dlatego warsztaty z udziałem tak znamienitych gości są bardzo cennym doświadczeniem zarówno dla uczniów jak i nauczycieli.
.
- Michał Markowicz - Hotel Odyssey,
- Rafał Korus - Best Western Grand Hotel,
- Krzysztof Zamczyk - Chochla Bar, portal: Wiem Co Gotuję,
- Marek Skotnicki - Hotel Tęczowy Młyn,
- Hubert Sanecki - Willa Hueta,
- Mateusz Galiszewski - Willa Hueta,
- Mateusz Bujak - Willa Hueta,
- Maciej Musiał - Restauracja Antresola.
Warto wspomnieć, że Fundacja świętowała niedawno rok swojego istnienia.
Było nam bardzo miło spotkać się z pasjonatami sztuki kulinarnej - mówili na zakończenie warsztatów uczniowie klasy II g. Tym bardziej, że zaproponowane potrawy były bardzo smaczne choć nie zawierały mięsa - ocenili uczniowie.
Fajny dzień z niesamowitą młodzieżą. Nasza fundacja przeprowadziła warsztaty kulinarne w ZSP nr1 im. Mikołaja Kopernika w Busku-Zdroju pod tytułem "Wybrane potrawy kuchni włoskiej na polskim stole". Nic nie dodaje nam takiej energii do życia jak gotowanie i możliwość dzielenia się z młodymi ludźmi wiedzą - informowali kucharze z Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy.
Przepisy na potrawy "Kuchni włoskiej" znajdziesz na stronie ZSP nr 1 w Busku-Zdroju www.zsp1busko.pl/node/2676
Reklama
REKLAMA
Komentarze (0)
Uwaga: Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Za wypowiedzi naruszające prawo lub chronione prawem dobra osób trzecich grozi odpowiedzialność karna lub cywilna. IP Twojego komputera: 18.188.152.162